Спорт и състезания

Занималнята СИЛАТА Е В ТЕБ се намира близо до Борисовата градина, където децата могат да посещават Тенис клуб Левски, където се провеждат тенис уроци през всички сезони на годината. Също така за желаещите да тренират плуване на разположение е плувният басейн „Спортна палата“ (БСФС). Намираме се и в близост до … Continue reading Спорт и състезания

Занималнята СИЛАТА Е В ТЕБ се намира близо до Борисовата градина, където децата могат да посещават Тенис клуб Левски, където се провеждат тенис уроци през всички сезони на годината. Също така за желаещите да тренират плуване на разположение е плувният басейн „Спортна палата“ (БСФС). Намираме се и в близост до стадион Юнак, където през зимния сезон ще има инсталирана ледена пързалка и нашите деца ще могат да се пързалят на кънки на лед. Спортните занимания са допълнителни дейности, за които след като се съберат групи могат да се осигурят и учители, които да водят децата до съответните спортни активности.

Ние препоръчваме на родителите да записват децата на спортни занимания, защото това е важна част от физическото развитие на децата. Организираме състезания на децата на открито и ги подтикваме да постигат резултати и да не се предават в постигането на резултати. Игрите навън са добър начин учениците да се отделят от безразборното използване на електронните устройства и да повишават физическите си умения. Въвличаме ги в игри със състезателен характер и посещаваме спортове, които децата практикуват, защото това е начин спортуващите да се учат на устременост и постигане на по-добри спортни умения. Спортният хъс е важен за мотивацията на децата. Използваме го във всякакви игрови ситуации и го превръщаме в позитивна енергия за нашите деца. Затова вярваме, че „Силата е в постоянството“.