Running children and parents in the park

Пролетта дойде, а с нея и желанието да бъдем повече на открито. Какво можем да прави цялото семейство заедно е често задаван въпрос рано сутрин в събота. Каране на колело, ролери, игра на тенис на маса, ритане на топка, федербал и още хиляди възможности предлагат парковете в града.

СИЛАТА Е В ТЕБ надниква и в сайт на http://www.5kmrun.bg/ и екипът с радост би се присъединил в първия слънчев ден към сутрешното бягане всяка събота в Южния парк или пък Западен парк в София. 5 км. свободно бягане, но организирано за всички без ограничение на пол и възраст. Времето на участниците се засича и това е повод бягащите да се амбицират да подобряват разултатите си. Това не е задължително. Може само да е мотивиращо човек да излезе събота сутрин и да потича със смейството или приятели.

За децата на възраст от 4 до 14 години също се организира детско бягане, всяка събота в Южен парк. За децата километрите за бягане са 2. Родители и придружители се допускат. Те могат да бягат заедно с малчуганите за подкрепа и сигурност. В този случай времето на възрастните не се засича. Сутрешно бягане се организира и в градовете Варна, Бургас и Пловдив. Повече информация може да се намери на сайта на 5кмrun.

Eкипът на СИЛАТА Е В ТЕБ препоръчваме тази спортна инициатива, която съчетава спортуване със състезателен ефект, провеждана за всички и ентусиазираща хората към спортуване със съграждани на открито за удоволствие и с възможност за постигане и подобряване на резултати.

 

 

 

 

Share this:

Leave a Comment

Your email address will not be published.