Можете да се свържете с нас по телефона – +359 889176560, да  ни пишете на е-mail: office@silataevteb.bg или да попълните регистрационната форма, която се намира в секция Контакти

Ние сме екип, който е се интересува постоянно от иновативните методи на обучение. Проверяваме информацията, която публикуваме.

Ние се свързваме с представители на организации и инициатори на иновативни формати на обучения във всички сфери и представяме какви са те и какви постижения постигат техните ученици.

Концепцията на онлайн пространството за ефективно обучение е да представяме обективно новите методики на обучения. Ние даваме глас на експертите и те разказват за ползите на новите начини на обучение и какви личности и характери създават.

Силата е в теб е онлайн пространство, в което иновативните методики на обучения се представят по различни начини чрез блог с информативни статии, чрез истории, в които се публикуват приказни истории, които са плод на творческо писане, създават се образи, които по-забавен и увлекателен начин вдъхновяват децата да бъдат постоянни в това, което правят и как е добре да постигат добри резултати. Също така се представят истории, творчество и примери от всякакъв характер, създадени от деца в рубрика ДЕЦАТА МОГАТ.

В Силата е в теб можете да се информирате за предстоящи събития, където да се срещнете с представители на интересни и ефективни обучителни практики

Родители и деца могат да се информират как да се научат  да учат по-ефективно.

Могат да се запознаят с иновативни практики, които помагат на децата по-естествен начин да се справят с материала в училище. Да се увлекат дори по предмети, които до този момент не са били интересни.

Новите методики могат да помогнат да децата да преоткрият своите таланти и увлечения в света на знанието.

Родители и деца се запознават с възможности, които не се застъпват в училище, а имат силата да отключат желанието, любопитството и стремежа на децата да се развиват.

Училището понякога се превръща в среда, която следва установени стереотипи на обучение. За някои деца е необходима да се намерят методики, които да отговарят на силните или слабите страни и така те да постигнат повече. Интерактивните занимания, ученето чрез диалогична форма, игровите модели, експериментирането и други формати достигат до децата по естествен начин и те разгръщат своя потенциал.

В историите и техните персонажи децата могат да открият себе си и по забавен начин да научат как да преодоляват трудности и как да постигнат целите, които искат да постигнат.

Някои родители се сблъскват с това да търсят допълнителни обучения, за да помагат на своите деца в процеса на обучение. В сайта СИЛАТА Е В ТЕБ родителите могат да открият различните иновативни методики и да разберат с какво могат да бъдат полезни на техните деца. Могат да се мотивират и да търсят алтернативи и да намерят подходящото допълнително обучение за постигане на по-добри резултати.

Родителите могат да идентифицират силните и слабите страни на децата в процеса на изучаване на определени предмети и да намерят начин как да подобрят слабите страни и как да доразвият силните.

Родителите могат да преодолеят страха си, че децата им не могат да научат или да се справят с предмети или ситуации в училище и да намерят начини как да предоставят възможност на децата си  и да постигнат заедно повече.

Децата притежават потенциал, но имат нужда до тях да стоят авторитети, които да ги напътстват, окуражават и показват правилния път за постигане на по-добри резултати.

Децата се мотивират от деца, затова в онлайн пространството СИЛАТА Е В ТЕБ се публикуват примери от деца и се демонстрира това, че децата могат.

Комуникацията с децата се извършва със средства, които са естествени за тях – игри, социални мрежи, теми и области, които са интересни за деца.

Не всички деца се ориентират какви са техните интереси. Затова тук ние представяме какви формати и възможности за хобита и интереси могат да интригуват децата и какви са ползите от тях посредством статии и истории и формати в социалните мрежи.

Попитайте ни

Бихме искали да Ви помолим преди да попълните Вашите данни да прочетете и да дадете Вашето информирано съгласие за ползването на Вашите лични данни.
Тази форма за записване има за цел представител от екипа да се свърже с Вас по телефон, е-mail или да организира среща, за да Ви информира за подходящи обучения.
Събирането и обработването на Вашите лични данни е свързано с това в бъдеще да бъдете канени на специално организирани събития за обучения за Вашите децата, които са участници или предстоящи участници. Също така ще бъдете информирани за нашите нови предложения, свързани с обучения и образователни дейности. Със сигурност няма да превръщаме процеса на информираност в спам практика.
Информираме Ви, че уважаваме Вашето право да поискате Вашите лични данни да бъдат заличени. Това ще бъде осъществено чрез изпращане на e-mail, удостоверяващ, че Вашите данни са заличени.
Попълвайки формата и изпращайки информацията, Вие се съгласявате да дадете Вашите лични данни за контакт с Вас.