Можете да се свържете с нас по телефона – +359 889176560, да  ни пишете на е-mail: office@silataevteb.bg или да попълните регистрационната форма, която се намира в секция Контакти

1-ви и 2-ри клас – 240 лева на месец

3-ти и 4-ти клас  – 260 лева на месец

5-ти, 6-ти и 7-ми клас – 280 лева на месец

Групите се състоят до 10 деца.

Провеждаме занимания по английски език, весела математика, арт ателиета  допълнителни занимания, чрез които децата се учат на инициативност, общителност, предприемчивост, позитивно и творческо мислене.

За ценовите пакети на допълнителните занимания можете да се информирате в секция Цени.

Занималнята СИЛАТА Е В ТЕБ се намира близо до Борисовата градина, където децата могат да посещават Тенис клуб Левски, където се провеждат тенис уроци през всички сезони на годината. Също така за желаещите да тренират плуване на разположение е плувният басейн „Спортна палата“ (БСФС).  Намираме се и в близост до стадион Юнак, където през зимния сезон ще има инсталирана ледена пързалка и нашите деца ще могат да се пързалят на кънки на лед. Спортните занимания са допълнителни дейности, за които след като се съберат групи могат да се осигурят и учители, които да водят децата до съответните спортни активности.

Бихме могли да осигуряваме обедно хранене и лека следобедна закуска като използваме професионални кетъринг услуги. Тази услуга се заплаща допълнително.

Обед за едно дете – 3,50 лева

Нашите учители са специално подбрани професионалисти, за които работата с деца е призвание. Те са учители с професионална специализация начална педагогика и имат опит в организирането на креативни образователни игри. Имат компютърна грамотност и са работили с различни иновативни методи на обучения с деца от 1-ви до 7-ти клас.

Защото нашият екип е силно мотивиран да учи, общува и играе с децата.

Защото децата са отлично подготвени за училище.

Защото децата получават много внимание и добри примери.

Защото децата са насърчавани да играя, фантазират и експериментират.

Защото децата се учат на социална интелигентност и предприемачество.

Защото децата се запознават с различни възможности  – умения, професии, нови технологии, учат се от историята на света  и от любимите фантастични герои.

Не на последно място, защото:

В учебния център нашата мисия е взаимовръзката учител – ученик да бъде изграждана чрез пълноценно общуване и така децата да бъдат вдъхновявани да се обучават с желание, постоянство и любов. Ние вярваме, че децата имат много таланти и могат да ги разгърнат, ако  до тях стоят учители, които могат да ги разбират, подкрепят и насърчават да бъдат инициативни, целеустремени, да експериментират и да съжителстват в разбирателство с връстници и авторитети, както и да добиват допълнителни умения в различни сфери – усвояване на чужди езици, изкуства и приложни занаяти, нови технологии, както и да практикуват различни спортни дейности.

СИЛАТА Е В ТЕБ е това, на което учим децата. Те могат да се справят с всички предизвикателства в училище, когато осъзнаят, че могат да разчитат на себе си. Децата ни могат да са добри и стойностни личности, ако уважават себе си  и другите. Те могат да общуват пълноценно, ако са уверени и самоосъзнати. Нашата цел е да говорим на тези теми и да помагаме на родителите и заедно да създаваме социално интелигентни деца, които са можещи и знаещи.

Попитайте ни

Бихме искали да Ви помолим преди да попълните Вашите данни да прочетете и да дадете Вашето информирано съгласие за ползването на Вашите лични данни.
Тази форма за записване има за цел представител от екипа да се свърже с Вас по телефон, е-mail или да организира среща, за да Ви представи условията за записване, учебна подготовка и допълнителни занимания.
Събирането и обработването на Вашите лични данни е свързано с това в бъдеще да бъдете канени на специално организирани събития за обучения за Вашите децата, които са участници или предстоящи участници. Също така ще бъдете информирани за нашите нови предложения, свързани с обучения и образователни дейности в занималнята. Със сигурност няма да превръщаме процеса на информираност в спам практика.
Информираме Ви, че уважаваме Вашето право да поискате Вашите лични данни да бъдат заличени. Това ще бъде осъществено чрез изпращане на e-mail, удостоверяващ, че Вашите данни са заличени.
Попълвайки формата и изпращайки информацията, Вие се съгласявате да дадете Вашите лични данни за контакт с Вас.